Stampa
Visite: 5519

Organigrama e DAR Durrës

Drejtor i Drejtorisë Arsimore Rajonale Durrës

Lindita MUKAJ

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Sekretaria

tel : 052 22 20 58

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

Përgjegjës i Sektorit të Kurrikulës dhe Cilësisë (SKC )

Genciana ÇAKO

tel : 052 23 71 04

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Përgjegjës i Sektorit të Programeve të Zhvillimit (SPZH )

 

tel : 

e-mail : 

 

Përgjegjës i Sektorit të Teknologjisë së Informacionit dhe Statistikës ( TIK & Statistikë )

Gentian QEHAJAJ

tel : 052 22 23 78 ; 

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve të Përgjithëshme (SSHP)

Lulieta DOLANI

tel : 052 22 23 60 ; 

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Shërbimi juridik

Elida PECNIKAJ

tel : 052 23 97 73

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.