Përgjegjës i Zyrës Arsimore Krujë 

Dorina LAÇI

tel : 0511 222 75 ; cel : 0693761608

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Sektori i Kualifikimit dhe Cilësisë ( SKC )

Aneda CACA

cel : 0685526198

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

Përgjegjës i Sektorit të Teknologjisë së Informacionit e Komunikimit dhe Bazës Statistikore (TIK & Statistikë)

Arif DISHA

cel : 0682088232

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Përgjegjës i Sektorit të Shërbimeve Mbështetëse ( SSHM )

Merita NDREU

cel : 0693058124

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

shërbimi juridik

Andi KODRA

cel : 0685225978

e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.