NJOFTIM

Njoftohen te gjithe kandidatet aplikante, per Provimin e Shtetit sezoni Nentor - Dhjetor 2017, dega mesuesi, te cilet nuk arriten te regjistrohen ne afatin e caktuar, qe kane dhe nje mundesi regjistrimi diten e merkure, me date 22.11.2017.

Te interesuarit, te paraqiten ne kete date, deri ne oren 14:00, ne sektorin e Burimeve Njerezore, prane DAR Durrres me dokumentet si me poshte

  • Fotokopje te diplomes bachelor
  • Fotokopje te diplomes master