Në shkollën 9-vjeçare "Kushtrimi i Lirisë" u zhvillua aktiviteti artistik me rastin e festave te 28-29 Nëntorit.
Ne kete aktivitet moren nxenes, mesues, dhe prinderit e nxenesve.