Une dhe Kompjuteri

 

 

     Bashkepunim i shkelqyer i QKF Durres me Drejtorine e Shkolles mesme profesionale :"B.Cela".Caste nga shperndarja e diplomave dhe cmimeve fituese te konkursit "Une dhe Kompjuteri".
Duhet theksuar puna shume e mire e Instruktorit te QKF Durres z.Vasil Haxhiu, ku nxenesi i tij Boris Bodini i shkolles 9-vj."M.kaculini" u klasifikua i pari me 43 pike nga 50 te mundshmet ne kete konkurim.
     Gjithashtu me cmime te dyta u klasifikuan nxenesit: Ray Zaimi me 42 pike i shkolles 9-vj."Sh.mazreku" dhe Amar haxhiu i kolegjit: T.Ozal" me 41 pike.
      Po ashtu nxenesit Arber katellari, Erion Quku dhe Josana Domi u renditen ne vendin e trete.
Urime dhe suksese te gjithe garueseve qe moren pjese ne kete konkurs,nga te gjitha shkollat publike dhe jopublike te Durresit.