PROGRAMI I KONFERENCES SE PARLAMENTIT TE FEMIJEVE NE BASHKEPUNIM ME PARLAMENTIN E FEMIJEVE VLORE

 

 

NE QENDREN KULTURORE TE FEMIJEVE TE VLORES U ZHVILLUA NJE KONFERENCE NE BASHKEPUNIM ME PARLAMENTIN E FEMIJEVE DURRES.

KY BASHKEPUNIM PATI SI QELLIM :

EVIDENTIMIN E PUNES SE PARLAMENTAREVE NE SHKOLLAT E TYRE

BESIMIN DHE VENDOSMERINE PER  ZBATIMIN E TE DREJTAVE TE FEMIJEVE KUDO NE SHQIPERI.

PUNA DHE IDETE E PARLAMENTAREVE TE VEGJEL PERGJATE VITIT 2014-2015

NE KETE KONFERENCE U TRAJTUAN KETO TEMA:

 

 

·         TEMATIKAT E KURSIT TE PARLAMENTAREVE  TE VEGJEL           RAY ZAIMI / SHAQE MAZREKU

·         BASHKEPUNIMI  DHE LIDHJA ME SHKOLLAT NDERMJET AKTIVITETEVE          NAIM BABAMETO

·      PUNA E QEVERISE SE NXENESVE PER ZBATIMIN E TE DREJTAVE TE FEMIJEVE   ERSA META / DEMOKRACIA

·        SI MUND TE PLANIFIKOJME  NJE FINANCIM TE MIRE NE SHKOLLE                      SHKOLLA E RE

·         PASURIMI I BIBLOTEKES SE SHKOLLES SHTIMI I LEXUESVE                   MIRKA / NENE TEREZA

·         SI TE NDIHMOJME NXENESIT ME NIVEL TE ULET                            ALESIA DERVISHI / VASIL ZIU

·         TE COJME NE ZERO BRAKTISJEN SHKOLLORE                           XHOVANA AJAZI / QEMAL MICI

 

GJITHASHTU DHE PARLAMENTARET E QYTETIT TE VLORES PARAQITEN TEMAT E TURE TE CILAT ISHIN TE FOKUSUARA NE KERKESA PER KUSHTE DHE INFRASTRUKTURE ME TE MIRE NE SHKOLLA. PASI MBAROI PREZANTIMI I TEMAVE NE POWER POINT ME PAS U DISKUTUA MBI PYETJET TE CILAT KISHIN TE BENIN ME TEMAT QE U TRAJTUAN, DHE SE CFARE MUND TE BEJNE KETA FEMIJE NE TE ARDHMEN PER TE GJETUR FORMA TE CILAT TE NXISIN VEPRIMTARI DHE PJESEMARRJE AKTIVE TE NXENESVE NE MBROJTJEN E TE DREJTAVE TE TYRE.

PUNOI: ELISABETA ZDRAVA