1 Qershori

 

Qendra Kulturore e Femijeve ne festen e 1 Qershorit ka argetuar femijet e qytetit me aktivitete te shumta masive, artistike, sportive.

 

 

Ne sheshin "Liria" te sapo rikonstruktuar ne qender te qytetit nen drejtimin e QKF Durres Kopshtet dhe shkollat fillore te qytetit prezantuan recitime, kenge, kercime, sfilata dhe ekspozite me vizatime.

Tullumbace, ngjyra te shumta me animatore dhe paint face.

Ne sheshin dhe lulishten Taulantia perreth monumentit te reziztences grupe te shumta sportistesh te vegjel te cileve me kenaqesi iu bashkonin ne lojrat sportive dhe femijet e rastit.

Ne qendren tregetare "Blue Star" Femijet mbajten nje koncert argetues duke bashkevepruar me bashkemoshataret e tyre te qendres me aftesi te kufizuar.

 

Aktiviteti i mbeshtetur nga bashkia dhe drejtoria arsimore rajonale. urime te drejtperdrejta femiheve iu erdhen dhe nga kryetari i Bashkise Z.Vangjush Dako dhe nga Znj.Lindita Mukaj Drejtoresh e DAR Durres

 

 

 Link:

https://www.facebook.com/qkf.durres.1/media_set?set=a.840280966049002.1073741916.100002013181345&type=3&uploaded=12